Priča o palači

Kao preslikan iz neke snene knjige bajki, savršeni spomenik mementa povijesti i impresivan dio današnjeg života malog živahnog gradskog trga, u samom srcu grada, nalazi se Heritage Life Palace Hotel. U kamenu koji krije tisuće neispričanih priča i za povijest grada važnih događanja, utkan je duh nekada impozantne renesansne palače kao i svjetski priznate neprocjenjive povijesne baštine grada.

Njegovih sedamnaest decentno i otmjeno uređenih soba, dekorirano je s neizmjernom  pažnjom i ljubavlju prema detaljima, izgledom dostojne jedne palače.

Elementi palače Marenci iz 15. stoljeća, savršeno su ukomponirani u ekskluzivnu unutrašnjost ovog gradskog hotela, koji na svakom koraku odaje počast slavnom gradu čiji je dio. Na raspolaganju vam stoji i kavana s odabranim slasticama, tortama i kolačima, a u svojoj jutarnjoj kavi, popodnevnoj čaši vina ili piću pred počinak, možete uživati i na hotelskoj terasi.

Heritage  Life Palace Hotel idealna je polazišna točka za istraživanje grada i njegove okolice, oaza luksuza za vikend bijeg od svakodnevnih briga i stresa, ali i izvrsni odabir za vaš poslovni boravak. U blizini objekta nalaze se sve važnije kulturno-povijesne zgrade i spomenici, poput katedrale Sv. Jakova, muzeja Grada Šibenika u Kneževoj palači, samostana Sv. Lovra, tvrđave Sv. Mihovila i mnogi drugi. Tek kratku vožnju od grada, smješten je Nacionalni park Krka, a izlet u Nacionalni park Kornati, nezaboravan je doživljaj za svakog posjetitelja središnje Dalmacije.